• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lugnt idag

  Snön arbetar sig bortåt igen, men på grusvägarna låg det kvar och där bilarna kör mest var det lite halt. Därför tänkte jag att då blir det lugn ridning idag, möjligtvis med bara skritt. Och att skritta båda, en i taget hade väl visserligen gått, men eftersom jag ska jobba senare så valde jag att spara in en hel del tid genom att helt enkelt ta med dem samtidigt.
   
  Det var första gången jag red med Aleccis som handhäst men det var inga problem. Vi började ju försiktigt och skrittade bara, men sen både travade och galopperade vi. Men det blev som sagt väldigt lugnt ändå. Dahlsedarundan och därefter upp i skogen red vi. Aleccis var så smidig! Var bredvid när det fanns plats, men gick snällt bakom på stigen och gick sedan upp bredvid igen. Hur smidigt som helst. :)
   
  Vi var ute i lite mer än en timme och de var ändå lite lagom varma, men helt oansträngda.
   
     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.