• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kvällsbabbel / svammel / *brain OFF*

  Jobbet är avklarat för dagen, pajen har precis blivit placerad i ugnen (hungrig! Nyttigt va? Har dessutom besök av min systers kille så varför inte så på stort liksom, haha) och nu sitter jag här, i soffan, med datorn i knät. Soffbordet är upptaget med datorer, ölburkar och chips - killarna spelar pang-pang. (Och hur kul kan det vara då? Fast, hellre det än fotbollen! Ingen i detta rum är det minsta intresserad av det eländet och tycker att det hade varit bra mycket trevligare med idol i bakgrunden istället för som nu, en kass(?) film (har egentligen inte rätt att yttra mig då jag inte ens har ägnat den en blick. Såattäääh...
   
  Anyway, väntar på pajen. På tal om... skit man stoppar i sig, så stod vågen på 52,5 kg - det är inte mycket alltså. Trodde inte jag skulle kunna väga såhär "lite" igen (ser tyngre ut) då jag varit uppe på 58 kg som mest, när jag var som mest muskulös. Så jag borde inte få klaga. Vi har fruktansvärda matvanor där vi äter skräpmat utslaget ungefär varannan(?) dag och godis och annat näst intill varje dag. HEMSKT. Men ogillar man matlagning och dessutom inte har någon självdisciplin så blir det lätt så.
   
  Jag säger bara såhär: TACK hästarna! Hur hade jag annars sett ut? Och nej, jag har definitivt inte fått några gener där man inte lägger på sig, verkligen inte. Så visst, även om det inte känns så ansträngande varje dag att rida så ger det den så otroligt viktiga vardagsmotionen. Men just idag och igår har jag varit helt sjukt slut efter stallet. Trodde aldrig kroppen skulle palla ett jobbpass men det har faktiskt gått bra. Har inte krävts några direkta lyft eller andra fysiska ansträngningar och därför har det fungerat bra.
   
  Jag nämnde ju att Pärla gick mycket galopp idag. Galopp för henne = jag använde mina ben, rumpan, magen. Framför allt benen (låren) var verkligen SÅ SLUT efteråt. (Hade ju rätt goa känningar redan från igår.) Sen dragkamp med Aleccis där benen, rumpan, magen och armarna(! -.-') fick kämpa lite. Jag har verkligen ALDRIG under alla mina år som häståkare haft sådan genomgående och "stark" träningsvärk (tack vare hästarna) som jag haft dessa dagar. Men jag klagar inte, finns knappt någon goare känsla än träningsvärk. Då vet man att man gjort lite nytta :]
   
  Jag funderar ibland på hur kroppen fungerar. Jag menar som med dessa dåliga matvanor... (och jag är verkligen tacksam att jag ändå ser ut som jag gör, även om jag för den skull inte är nöjd - sundare kropp; ja tack!) Jag är inte särskilt intresserad av att ha någon "snygg ideal-tjejkropp", men jag hade inte ogillat att leva sundare och på så vis gärna haft "bättre" kropp. Svårt att förklara.
   
  Värst vilket ytligt inlägg detta blev, haha! Inte så likt mig kanske. Men nuså, nu ska jag jobba på dubbelhakan och äta mig mätt på blåbärspaj med vaniljsås, eller jag menar vaniljsås med blåbärspaj såklart! *Intresseklubben antecknar*
   
   


  Kommentarer
  Emma

  Jag fattar precis vad du menar med sundare och renare kropp. Jag kan dock inte lägga på mig, vad jag än äter eller hur jag än tränar (som om jag försökt träna någonsin..?)
  Man ska väl vara tacksam för det, men fatta hur gött man hade mått om man var mer av en renlevnadsmänniska.. /Hon som äter 3 chipspåsar i veckan och snittar 5 liter cola :)

  Svar: Hahah, nej vem fan tränar! xD Jag måste säga att jag är jätte, jätte, jätteavis på den punkten. Jag vill också va smal automatiskt :)
  vinna.blogg.se

  2013-11-24 @ 22:46:43 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.