• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobbigt va

  I skogen spelade de typ bowling eller något för tomt var det där ute. Ser så himla tråkigt ut när de fäller, men skogen ska ju givetvis också skötars. Pärla tittade lite extra men trampade på. Föraren som stod utanför och precis hade tankat tyckte hon verkade snäll som inte ens blev rädd, haha. Men det är ju Pärla vi snackar om! (Hon varken ser eller hör, höhö, skoja!)
   
  Sedan körde vi en sväng igenom skog och mark, lite mer trav än ett typiskt "galopp-pass" men annars mycket galopp. Hon gjorde det hon skulle direkt osv, men jag fick ändå inte fram henne först så hon tog för sig. Men det kom allt eftersom och hoppas hon bjuder på imorgon! Vi var ute i lite längre än en timme.
   
  Snygg häst, kolla så snabbt hon sprungit! (Eller så gjorde hon bara den berömda skaken efteråt.)
   
  Tog därefter ut min glada kanin. Alltså, googla "tittig" och Aleccis dyker upp. Typ. Fan va det sprätte i henne, ryckte, hoppade till, vände runt osv, osv, osv. Hon totalvägrade gå förbi en sketen gammal navkapsel som har legat på samma plats lääänge. Hoppade av och ledde henne efter några försök. Finns ju ingen anledning att göra en höna av en fjäder. Red för övrigt på pelhamet idag och hon var faktiskt riktigt trevlig (när hon inte tittade - vilket inte var så ofta, men ändå). Vi var ute i knappt en timme och hon var assvettig efteråt = inte särskilt bra då jag borstade läääänge (till och med manen!) inför imorgon, och tänkte att vi skulle ta det lite halvlugnt idag så att hon förhoppningsvis inte skulle rulla sig. Men den planen skrotades kan man säga och det tog inte många steg innan hon låg på rygg i hagen och gnuggade... Sen när hon ställde sig och hade skakat stod hon och gav mig en blick som såg ut typ som "kan du ha!", om man skulle förmänskliga henne lite ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.