• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Inte är jag dum inte

  Haha, så segt att sitta på ADR-en från 8-15, med lite korta raster som man inte fick tumma på(!) (min min när han sa att lunchen bara var 40 min, hähähää). Annars är det ändå skapligt, eller vad man ska säga. Läraren är lättare att lyssna på än vår "ordinarie" och han försöker hålla oss vakna. Sen att jag är typ tre i huvudet och måste tänka högt, fråga rakt ut, svara på frågor rakt ut osv, vilket iofs dels är ett sätt att visa intresse och vara vaken, men är man inte van vid tjejer som tar plats så svider det - promise! Det är ju inte bara vi i vuxenutbildningen (sa någon VUXEN?!) utan även ett tiotal tredjeklasselever som passar på att fylla platserna så att kursen kunde bli av. Framåt eftermiddagen kom även skolelevernas rätta "jag:n" fram, och då var jag visst helt plötsligt inte ensam på tre-års-stadiet, eller möjligtvis, då dessa var max ett. Men annars så... 
   
  Idag kör vi fortsättning, men med lite brand (utomhus alltså) och sådant på eftermiddagen. Men det där med att inte sluta förrän max tidigast tre... Gillardetinte. Annars (i vanliga fall) gååår det ju att tumma lite och fjäska till sig, men inte hos den hära snubben. I och för sig betalar vi över 3000:-(!)/pers (bara vuxeneleverna) för dessa dagar, så det sista man ska göra är att klaga. Det gäller ju att klara provet på onsdag också innan man kan ropa hej. Och dessutom så är jag bara tacksam för chansen att faktiskt få ett ADR-intyg då det kan vara skillnad på att få tag i jobb eller vara utan. ADR-utbildningen ingår inte i vår utbildning utan är något vi har fått "önska" som de har lyckats fixa för vår skull. Så nej, klaga kan man inte göra. Men visst är det tufft med träsmak i röven och information som bara matar, matar och matar. Hualigen. Måtte skiten fastna med :]
   
  ADR är alltså farligt gods (för väg), och vi går grundkursen.
   
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.