• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästjobb

  Sådär, nu är det igång! Jag har även under denna vinter ett hästjobb. Det är verkligen så himla roligt att jobba med hästar, framför allt andras hästar tycker jag. För då blir allt liksom på "en annan nivå". Hemma blandar jag skogsmulleridning med tävlingar och med tanke på våra speciella förutsättningar så står vi ofta och trampar på ett och samma ställe; utvecklingen tar mycket längre tid. Ibland är det problem med någonstans att vara, ibland är det motivationen som tryter och ibland är man bara nere i en svacka - men så blir det sällan med en jobbhäst. Man har ett upplägg, ett mål och jobbar med en annan medvetenhet och noggrannhet.
   
  Vinterns projekt är ett urgulligt ponnysto, "L", som ska köras in, men även utbildas i ridningen. Vi arbetar rullande två gånger i veckan. Det är en riktigt trevlig liten tjej som vill göra rätt på alla sätt och vis, men då grundridningen fattas har vi en del att arbeta med. Det här kommer bli både roligt och nyttigt för oss båda! :)
   
  Pärlis!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.