• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hann klippa!

  Glömde ju nämna det, men jag hade faktiskt lite, lite tur i fredags! Det har under en längre period bara regnat de senaste dagarna. Regn, regn, regn. Blött, skit och eländigt. Men så dök den där trevliga besökaren upp under hela fredagen, nämlingen; solen! Det tackade jag för, för då var hästarna torra och det var bara att köra på med klippmaskinen!
   
  Så himla skönt att ha det gjort! Det blev inte vackert, alltså ärligt talat. Det är som en nybörjare går loss på maskinen varje gång jag har klippt dem! Hur många gånger har jag inte klippt hästar nu?! Ändå är jag skitdålig på det. Verkligen genomkass. Illa!
   
  Men nu är det ju inte av fåfänga skäl hästarna klipps, utan för att de måste bli av med pälsen av praktiska skäl. Såattääh. Pälsen är väck, hästarna torkar skitfort och skiten lossnar jättelätt - HAPPYFACE!
   
  Klippa hästar + stallsysslor + rida = Sju timmars stalltid. Nästan en "vanlig" arbetsdag, men det märks inte när man älskar det man gör! (Just klippadelen var väl inte det jag syftade på när jag skrev "älskar" direkt, men hästarnaaaa. Åh, det är livskvalité att ha dem!)
   
  Att nu är hon en grårandig spillevink men vad gör väl det?
  Pärlhästen valde lite mer färg och satsade på ljusgulrandig look. (y)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.