• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Grönt, och en filmanalys senare

  Några riktigt asdåliga printar från filmen, men jag ville bara ha fram att jag är riktigt nöjd med vår nya grönvita outfit! ;)
  Den första är nästan så pass skarp att det i alla fall går att skymta färg på utrusningen, men på den andra jättejättesuddiga ser man hur pannbandet glimmar. Det blingade jättemycket, asfint!
   
   
  Jag har kollat några gånger på filmen från dagens runda och ser vad som händer till sjätte hindret. Jag blir kvar i innerhanden alldeles för länge. Så enkelt var det (nog). Men vi gjorde så gott vi kunde, och känslan - som är det viktiga - var så mycket bättre. Finns ingen anledning att varken klaga eller vara missnöjd, och inget av det är jag.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.