• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Glad brun innanför väggarna och Pärlis i höstsolen

  Stolt över min lilla bruna hästapålle idag. Tog ju med henne till SBHS ridhustid och vi var hela fem ekipage där inne faktiskt. Så himla trevligt och ingen som helst prestige så långt ögat kan nå! Aleccis fick gå på tredelat och utan nosgrimma (har ju sällan nosgrimma nu för tiden - finns ingen anledning liksom), vanliga sadeln, vanliga lädren. Inga konstigheter. Tänkte försöka rulla runt där inne och villa ha henne skapligt avslappnad och söka form så gott det var möjligt.
   
  Hon var på bra humör och jag skötte min del skapligt där uppe. Ville greja lite mycket med händerna ibland men förutom det så fick vi väl till det hyfsat bra ändå. Mycket ben och stabilt "psyke" typ. Nej men ärligt. Det gick faktiskt BRA. Jättemycket över förväntan och ändå var det mycket hästar i rörelse (vilket hon inte bryr sig om). Red en hel del på böjda spår både hit och dit. Skritt, trav och galopp. Vad ska man säga? Nöjd! Men nu vill jag mer, mer, meeer! Tänk när jag kan rida henne på detta ALLTID, oavsett vad. Längtar :):):)
   
   

  Bilderna är från dagen. Översta efter passet och understa under uppvärmingen när vi travade igång.
   
  Innan ridhusvistelsen begav jag och Pärla oss ut på en tur i höstsolen. Det var nästan VARMT och så skönt! Min förvisso inte så jättepålitliga yttertempmätare i bilen stod på 13 efter att ha varit i solen ett tag. Så ja, det var toppenväder! Westernsadeln och repgrimman åkte på men dessvärre kom jag aldrig in i den där känslan som jag får till ibland. Pärla kändes även lite seg faktiskt. Det har nog tagit lite på kroppen dessa tuffare pass två dar på raken.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.