• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fylld fredag

  Helgerna för min del är långt ifrån Svensson-vila-upp-sig-helg just nu. Även denna helg är det, förutom hästjobb, även jobb inom hemtjänsten. Det behövs och jag är verkligen jätteglad och tacksam över det jag blir tilldelad (tillfrågad). Jag har faktiskt fått en hel del pass under jul och nyår (jobbar både julafton och nyårsafton till exempel) och det sitter finfint!
   
  Det är lördag som är bokad på jobb, och innan dess ska mina fina djur motioneras. Idag bjuds det på andra planer. Först och främst var det tidig uppstigning då jag ska ställa upp som chaufför (nej tyvärr, bara med bilen...) och skjutsa lite. Därefter åker jag ut till mina hästar för att rida dem, och på eftermiddagen ska jag till jobbhästen. Vi har även besök i helgen, så det kommer inte vara några problem att få den att rulla.
   
  Blir nog toppen, det här! Jag ska dock verkligen försöka att sova mer då det behövs. Veckan som har varit nu har varit riktigt tuff då jag har varit konstant trött på grund av fulla dagar och för lite sömn. Skärpning!
   
  Är det något jag är avundsjuk på så är det alla de "vuxna" (alltså medelålders och äldre - jag klassas väl snart som vuxen på sätt och vis, men jag måste sova som ett barn :/) som klara sig på få timmars sömn. Det brukar man ju göra, eller alltså man behöver ju mindre och mindre sömn ju äldre man blir. Tyvärr fungerar inte min kropp och knopp så, utan jag behöver sova riktigt mycket. Kroppen kräver det och huvudet är inte på topp öht om jag fuskar - vilket jag egentligen inte heller vill göra. Problemet är egentligen att jag har så dålig självdisciplin att jag inte lägger mig i tid.
   
  Det var det, nu väntas en proppfull dag!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.