• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fredagsfri

  Att snön ligger på marken (oklart hur länge dock) och bilen är överlycklig just nu. Inte för att jag är den som är den, utan det hade gått bra att köra med sommardäcken nu med, men ändå hade jag lite flyt när jag bytte däcken innan. Tajming!
   
  Var iväg för en stund sedan och fortsatte med L. Det är så himla roligt, för det finns lite sammarbetsmöjligheter framöver och jag är helt klart öppen för förslag - urkul!
   
  Hepp, nu får jag avsluta här då jag helt plötsligt blev uppbokad av min bästavän. Fredagsfri och egen tid att bestämma över! :D
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.