• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • För nästan exakt ett år sedan

   
  Så här hemskt var det för ett år sedan. Detta var vår första träning (och vi tränade inte heller regelbundet efter filmen, utan det var en engångsgrej). Även om det fortfarande inte ser bra ut, så har vi en helt annan känsla och helheten är så mycket bättre. Ett år, alltså. Jag ser nyfiket fram emot nästa år vid den här tiden, och hoppas på ytterligare förbättring då!
   
  (Ärligt talat har jag inte ens sett hela filmen för det är bara jobbigt att se hur kassa vi var, höhö. Men bjuder ändå på den genom att lägga upp den igen, då det är en väldigt tydlig del i vår utvecklig.)


  Kommentarer
  Lisa

  Jättefin blogg & roliga inlägg :) Riktigt roligt att du har en fjording, supersöt :)

  Svar: Vad kul att du tycker det :) Tack!
  vinna.blogg.se

  2013-11-29 @ 18:19:15 | URL: http://ponnytidenut.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.