• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • För idag är ingen vanlig dag

  Idag ska vi vara ute på körgården (eller i sandlådan som jag kallar det) och träna vidare på diverse (back-)manövreringar. Det är kallt, men jag provar att dra på mig ytterligare ett lager kläder för att hoppas jag klarar mig på det.
   
  Igår var första dagen vi behövde skrapa rutor, och hur enkelt är det då när man är 160 lång (kort) och när man sträcker sig så når man precis under vindrutetorkarna. Inte så himla smidigt, nej. Men man får ju inte se problemen, utan lösningarna och jag såg ett fat stod ett tiotal meter längre bort som jag släpade fram och stod på. Problem solved!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.