• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En av dagens "övningar"

  Vi ska börja "köra upp" (backa upp typ) med släp nu snart så det gäller att ligga i och träna på med släpbackningen. Idag körde jag mest krokbil med container och treaxligt släp med lång dragstång. Föredrar lätt fyraxligt om jag för välja... Det här släpet är som ketchup; först händer inget, sen händer inget och sen blev det en jävla massa sväng, något överdrivet japp, men ungefär så. Men det gick bra ändå, faktiskt, även om jag vill bli bäst på detta och det målet är jag långt ifrån. ;) På bilden skulle vi göra en 45-graders backning, in i en "port"/ruta och räta upp ekipaget så det står rakt. Sen gjorde vi lite sidoförflyttning med en lastbil med skåp (denna var en volvo, förra var en scania = växlarna på olika ställen - jävla idioti av dem och givetvis är det volvo-lådan som är "rätt", förutom möjligtvis backen), och fyraxligt släp. Inte så smidigt att gå direkt från tre- till fyraxligt, haha. Det hade dessutom underlättat om ekipaget behärskade skänkelvikning, hähä.  Hästarna är ridna, men tänkte försöka hinna skriva mer om det imorgon. Hann inte blogga i morse då jag försov mig. MVG på det! Nu tvättstugan, och därefter kuddate. (y)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.