• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens outfit

  Ja här är då dagens outfit. Byxorna är från, eeh, typ Toni Lee och tröjan från Top Swede - riktiga märkesgrejer, ellerrrrrr?
   
  Alltså, nej. Dagens jävla outfit - vem bryr sig? Jag har svårt att tro att någon gör det. Då menar jag bryr sig på riktigt. Okej att man kan va nöjd med ett köp eller trivs i ett plagg, det händer väl någon enstaka gång. Men att dagligen ta fram nya kläder, fota, lägg ut, dra hela "kommer-ifrån-hit-och-dit" - nej, nej och åter nej. Tycker det är så skrattretande. Barnen i afrika svälter, tyfonen skördar offer och lantbrukarna går på knäna (inte för att jag egentligen bryr mig om de två första sakerna heller direkt, men ändå!). Men visst, kan jag rädda världen genom att lägga upp denna bild varje dag så ska jag göra det.
   
  Livsstilsbloggar - uäk. Inget kul. Dagens outfit, dagens tarminnehåll och dagens möte/dagens "idag-lekte-jag-med-". Not so much.
   
  Hästbloggar - det är grejer det! Där kan man även få slänga in en dagens outfit om man vill, för det är lite mer relevant (då syftar jag på hästens kläder, skit i KL!)
   
  Ledsen för ett riktigt lipinlägg, höhö. Men ärligt talat. Kläder? Det har vi för att vi är pälslösa, end of story.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.