• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens indianlek

  ...eller inte, haha. Tog en sväng med Felicia som kämpar på med lättridningen på Pärla och så jag med min duracellkanin som faktiskt ändå höll sig i skinnet idag - känn på den va! Hade väl mer eller mindre bestämt att stoppa in pelhamet i munnen på Aleccis igen, men vill inte det :/ Hon brukar ju bli ännu piggare och starkare när man rider med sällskap så trodde det skulle vara en dum idé att bara ha det tredelade. Satte därför på gramenen för att ha den hängande ifall att. Men "ifall att" hände aldrig, och jag är så förvånad (men mest NÖJD!) med att det gååååår. En galopp tog hon för sig friskt på, men annars var de ingen direkt skillnad.
   
  Dock blev det inte så "ordentlig" ridning utan mest jogg där jag till och från hittar men även tappar ridningen. Men hon kändes ändå okej och jag hade såå gärna vilat rida henne ett normalt pass. Imorgon blir det ridning med Ida och då blir det nog återigen det tredelade men utan graman. Blir lite "upp till bevis" - går det, eller inte? Sen OM jag hinner ut innan det blir mörkt (liiiten chans...) på torsdag så ska jag nog fan även prova att ta några språng på det tredelade. Vill ju så gärna kunna rida henne på det. Big love!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.