• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Cronas Adde 657

  Minns ni russhingsten jag red in och utbildade i syfte att göra godkänt ridprov i vintras? En toppenkille att jobba med och han är mitt absolut bästa hästjobb (vad gäller inridning) jag gjort hittills. Är SÅ nöjd med resultatet och har fått skyhöga lovord av ägaren. Han skulle lätt fått bättre procent på en dressyrtävling än vad mina egna hästar skulle få om jag skulle startat med dem allihop. Så stabil och lydig var han. Han är inte riden sedan i mars nu och är därför lite rund, haha. Men för ett litet tag sedan var jag och hälsade på dem (när jag ändå umgicks med min kompis vars mor äger hästarna) och tog även lite bilder.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer
  Ester

  Gud vilken mysig blogg du har, super fina bilder!! :D

  Svar: Tack! :):)
  vinna.blogg.se

  2013-11-22 @ 15:35:03 | URL: http://evh.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.