• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blandade känslor

  MEN, det känns ändå bra. Avslutar tävlingsåret i helgen med en klubbtävling. Försöka sätta två trevliga rundor för Aleccis del och bara försöka planera och utföra. Klubbmästerskapet är bokat, dock inga som helst planer på annat än att genomföra dagen. (Blir tufft ändå med fyra starter med så pass "få" deltagare som det är på en klubbtävling, även om VRF ändå är en skapligt stor klubb med hyfsat många starter.)
   
  Tanken var alltså att jag och Aleccis skulle åka till Jönköping den 8 december för att hoppa 110 och 115. Men eftersom hon är sliten i kroppen just nu och behöver vila så har jag avanmält oss från den tävlingen. Som sagt så känns det ändå bra. Blir skönt att ligga kvar i den lagom varma sängen just den morgonen istället för att sova för lite, äta dåligt, stressa, frysa, vara nervös, tjura över "bara-rida-i-ett-varv-på-framhoppningen" och allt det där. Haha, när man räknar upp allt "mindre kul" som ändå ingår i en komplett tävlingsdag så är det svårt att förstå vad det egentligen är som gör att man ändå släpar sig upp och tycker det är roligt?! Men visst, jag kommer ångra mig hundra gånger innan det är dags - och det var därför jag strök mig direkt och inte har några planer på att "fusk-åka" ändå. Nu, efter helgen, är vi klara för i år. På med locket, vrid upp plattan och så kokar vi ihop lite träning, ridbarhet och lydnad - så är vi hetare än någonsin efter några starter under våren igen.
   
   


  Kommentarer
  Becca

  Tack snälla Jessica! Så kul att höra att nån tror på en :)Jag tycker dom är lika utseendemässigt, ska leta fram nån gammal bild! Beteendemässigt vet jag inte. Tullina var ett riktigt ånglok och en väldigt instabil häst.. Inte alls den där "lugna trygga fjordingen.."

  2013-11-20 @ 18:33:17 | URL: http://envissengren.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.