• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bästa hästarna!

  Red med Ida idag och båda hästarna var så fina! Eller alltså, Pärla var fin från sidan i alla fall, haha. Hon trampade på och jobbade så bra - riktigt, riktigt kul att se :)
   
  Aleccis var helt otroligt fin idag! Så himla mjuk, fin och lyhörd. Vi red mer lydnad idag med bland annat övergångar och tempoväxlingar. Mums på hästen! :] Hon var även fin i början i galoppen med, men sen började det blåsa en massa och då hade jag att göra, haha. Hon var väldigt lätt framtill och hon studsade en hel del. Sen sprätte hon runt och bytte galopp i varje steg och galopperade i sidled och hade sig. Så hon var ena sekunden huuur fin som helst, det var inga som helst problem att öka/minska traven eller rida galopp-halt-galopp och andra sekunden kutade hon runt på små rosa moln. Men jag är jättenöjd med henne idag. Hon var som sagt riktigt mjuk och fin, och lydig även om det inte låter så.
   
  Vi red runt i byn, runt och hit och dit, så vi lyckades vara ute i en timme och fem minuter ändå, trots att vi ändå rullade på hela tiden. Men vi blandade gångarter rikligt och ja, som sagt, det var mer lydnad inbakat än det "brukar" vara.
   


  Kommentarer
  Amanda

  Så fina :D

  Svar: Vad snäll du är, tack! :)
  vinna.blogg.se

  2013-11-28 @ 12:50:06 | URL: http://amandadudas.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.