• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Back i korsning och back i korsning

  Ehehe, mina älskade (jaja) tjugofyra meter fick jag rasta i morse. Rrrroligt! Körde mycket i Eksjö och körde även i rondeller. Sen åkte vi bortåt ett industriområde och skulle backa och vända i en korsning. Jag är perfektionist och det duger inte förrän det är TIPPTOPP. Det blev bra, ja, men inte så bra som jag ville att det skulle bli. Minsta lilla snedhet är för mig inte okej. Ekipaget ska stå spikrakt när jag backat klart - det är hela tiden målet. Men som sagt, det var ändå tillräckligt bra (var inte missnöjd). Sen tog vi en vända och gjorde likadant en gång till och det gick bra då också. Vi åkte vidare och sen skulle jag in med dessa jävla tjugofyra meter in på den mest trånga passade i hela jävla Eksjö.
   
  Eftersom jag vet hur trångt det är så frågade jag regelbundet om jag gjorde rätt; ja, svarade läraren. Bra placering, höll ut bra, svängde upp, höll ut igen, rullade sakta. Jag gjorde precis som han sa men sen flyttade jag in i vänstra backspegeln för där hände det grejer minsann! Sistaaxlarna gick närmre och närmre refugen och skylten. "Det går", sa läraren. Nej, det gör det inte, sa jag. Jo, det går. Jag såg att det inte gick, men rullade ändå lite till skitsakta och sa sen "så, nu är vi nästan emot". Såttääh, haha. Ut med läraren och backa ut igen. ;) Tur det var jag som satt bakom ratten som pallar trycket, höhö. Sen var det att slicka husväggen och köra på hela trottoaren en bit för att komma förbi men då gick det så fint förbi. Tog ett varv och skulle sedan göra om - göra rätt från början. Inga problem, var ju bara att boka trottoaren från början. Men då har man provat det också! Fick iaf beröm för att jag hade uppsikt (tro fan det! haha, de där jävla speglarna är det enda jag tittar på när jag kör, höhö) så det inte gick åt emot.
   
  Nyttig dag! Förutom det är jag riktigt nöjd med min körning faktiskt. Gött att det tar sig!
   
  Ekipaget


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.