• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis kan hoppa


  Efter att jag hade ridit detta pass, i början av sommaren(?) så fick jag en kommentar av en tjej som köpt en (inte frisk) häst från samma ställe där jag köpte Aleccis som jag hade kontakt med, och hon skrev något i stil med; "säga vad man vill, men hoppa kan hon!". Jag bläddrade genom en gammal blandmapp (en mapp där alla använda bilder hamnar som jag inte orkar lägga där de hör henne eller vill kasta - i den mappen finns massa kul!) och fann den här bilden med printar och kom att tänka på kommentaren. Och även om en bild både kan vara missvisande åt det positiva hållet men även felaktigt eller åt det negativa hållet. Men jag håller med. Hoppa, det kan hon den här hästen. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.