• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis i våras.

  Red Aleccis lite på LP barbacka i våras. Var väl som vanligt inget seriöst pass, men alltid kul att ha bilder och framför allt att ha dem att se tillbaka på. Dessvärre har det nog inte hänt särskilt mycket mer på just denna fronten sedan då, men å andra sidan har ju fokus lagts på hoppningen och där har det minsann hänt grejer sedan bilderna togs! (Lite ironiskt bara att bilderna jag fann nu så var typ alla i galopp i vänster varv. Typ som att det är det enda vi gör när vi rider. Jao, kanske det kanske.)
   
   
   

   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.