• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • ADR-intyg, check!

  Där satt det! Igår avslutade vi denna intensiva tredagarskurs med ett prov - och jajamän; godkänt och ADR-intyg! Nu får jag köra runt med en del farligt gods också. Var riktigt skönt att bli klar, men även om det har varit tufft när man inte är van vid det, så har det varit ganska roliga dagar.
   
  Idag väntas som sagt massa körning. Uppkörning för lastbil troligtvis och övningskörning med släp. Efter en vecka med alldeles för lite sömn är jag heelt slut men jag ska verkligen försöka orka rida båda idag. Pärla behöver galoppera och Aleccis och jag ska "rida in oss" på pelhamet igen för att försöka göra i alla fall den delen rättvis till KM:et på lördag där jag hoppar henne på det. Så ser det ut.
   
   
  Jag väntar även på lite bilder (om jag har tur), från novembertävlingarna. Hoppas hon hittar dem och att de ser någorlunda rättvisa ut, haha. Det är samma tjej som tagit bilden här över; Theresia Sandahl (.blogg.se) :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.