• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Work!

  God morgon!
  Idag jobbar jag från morgon till kväll (aja, eftermiddag då, men det känns som kväll!). Heldag = lär vara rätt trött efteråt. Har inte planerat hur/var/när eller OM ens hästarna går idag. *Latmasken har talat*
   
  Det jag kan erbjuda er är att kolla på tävlingsfilmerna från igår som finns på min videofy. Lägger upp dem här senare men i skrivande stund har jag bara några få minuter på mig innan blogg.se ska göra underhåll på systemet så jag kan inte fixa det för tillfället.
   
  Vet ni vad?! Världens finaste ponnyekipage levererade återigen två stadigt felfria rundor igår! Dessutom debut även för dem. *STOLT*
   
   
   
  Hur fina är de inte? :')


  Kommentarer
  C H A R L O T T E

  underbart fin blogg du har =)

  2013-05-24 @ 15:10:54 | URL: http://chatra.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.