• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Visste ni att...

  ... jag är fruktansvärt LAT?
   
  Det stämmer. Det finns ingen latare än mig. Det är därför det är så bra att jag har hästarna; då är jag "så illa tvungen" att hålla igång och vara aktiv. Jag älskar dem, sköter dem och rider dem för deras skull - inte min. Det finns ingen bättre känsla än att stänga stalldörren och känna att man har gjort dagens sysslor; matat, vattnat, fixat, donat och motionerat hästarna. Jag föredrar att rida det första jag gör på morgonen (efter frukost osv) för då har man hela resten av dagen kvar till annat. Men jag vill inte göra annat på bekostnad av hästarna och att de inte skulle "hinnas med" för då får jag väldigt dåligt samvete. Det viktigaste är att de får det de förtjänar och det näst viktigaste är att jag har tid över till annat ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.