• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Visste du att..?

  Jag tycker generellt att män sjunger bättre än kvinnor. Dock inte ALLA män - inte de klena rösterna som är som "vem som helst" - det måste vara karaktär och... lagom av allt.
   
  Här nedan följer fyra män med riktig PANGröst!
   
  Sångaren i Volbeat (här låten We, vilken var den första jag hörde med dem. Blev favvo direkt!)
   
  Egentligen är inte Nickelback något jag lyssnar på dagligen direkt, men helt okej "radiomusik" och så är det så att även denna sångare har sådan röst som är så härlig att lyssna på. Valde låten How you remind me som exempel. Gillar dock texten!
   
  Därefter kommer (inte för att de är i någon direkt ordning, men ändå) den enda Idol-artisten som faktiskt har varit riktigt BRA och som går att lyssna på - jag snackar givetvis om Jay Smith.

  Sist ut är min "one and only"-favvoartist; NOMY. Den rösten alltså. Shit, får gåshud och skulle kunna sitta och böla när han tar i för fyfan vad underbart det är att lyssna på! Svårt att bara välja EN låt som ett exempel men valde By the edge of god denna gång. Precis allt han har gjort är bra - och det är sällan det är så om någon artist.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.