• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utvärdering ridbyxor från Star Rider

   
  Star Rider, mörkblå med ljusa sömmar och logga samt dragkedjor i krom (tre stycken).
  Pris 600 kr. Jag bär storlek 36.
   
  Produktbild
   
  Jag vill börja med att säga att detta är nog de dyraste ridbyxorna jag äger, men för det är de inte dyrare än att man faktiskt kan använda dem dagligen (vilket jag inte har gjort än). Tycker att 600 kr är överkomligt, så länge de nu håller skapligt vill säga!
   
  Som jag sa från början så är de för stora för mig, men de är inte större än att jag kan använda dem. Jag har bara ridit med dem en gång men är abolsut nöjd än så länge. Under själva ridningen var ridbyxorna det sista jag tänkte på vilket innebär att de inte var i vägen, inte var obekväma eller på annat sätt störde mig.
   
  Dragkedjorna är tyvärr av sämre kvalitet och det märks! De är sådana som lätt fastnar och korvar sig samt är rätt "vassa" i tänderna. Lite minus där.
   
  Vädret var riktigt varmt med strålande sol när jag använde dem. Det var varmt med dem men jag upplevde inte att de blev så hemskt svettiga. Klart de blev svettiga, men eftersom mina hängde rätt slappt så blev det inte så illa och jag tror inte heller det syntes (svettfläckar på insidan av låren och rumpan) hur varma de var - plus på det!
   
  De är höga i midjan och jag HATAR det överlag, men tror inte det finns ridbyxor som inte är det. Men min mage ÄLSKAR att de satt mjukt och snällt mot magen och jag hade de knäppta exakt hela tiden = ovanligt!
   
  Nu vet jag inte hur de skulle sitta varken runt benen/rumpan eller i midjan när de är i rätt storlek och om det blir svettigare då och om de sitter åt i magen mer (troligen gör de det). Men såhär tycker jag de har fungerat jättebra!
   
  Sköna, snygga, funktionen fyller dem, jag kan andas, svettas och åka bil med dem (haha) och är nöjd med dem! Hur de är i kvalitén och hur de blir efter några tvättar kan jag inte uttala mig om än så det gör jag inte heller.
   
  Ger dem inte full pott på grund av dragkedjorna och eftersom jag inte har fått någon uppfattning av kvalitén i övrigt. Sedan vill jag heller inte överrösa dem med pluspoäng då jag troligtvis inte har använt mig av rätt storlek än, kan ju finnas mer att påpeka då; både positivt och negtivt.
   
   
  Jag ger dem betyg 4/5 och ja, jag kan tänka mig att investera i ett till par så småningom.
   


  Kommentarer
  Emelie Svensson

  Hej, hur tycker du att de är i storleken? Har tänkt beställa ett par :D Fin blogg du har!

  2013-10-09 @ 20:46:59 | URL: http://meliesvensson.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.