• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tja världen!

  Igår kom det lite saker i vägen så därför var jag så illa tvungen att lägga bloggandet på hyllan. Men jag fick över 40 nya kommentarer och över 200 fler besök än vanligt - och jag har ingen aning om vart de kommer ifrån?! Haha, trevligt iaf :)
   
  Gårdagen började med lite tvättning sen stötsov jag lite i omgångar och vaknade sista gången av att gubben pratade i telefon och nämnde något med "gammal volvo" och då piggnade jag till, haha. Några minuter senare satt vi i bilen och idiotkörde till Gnosjö för att hämta en bil (för andra gången denna vår). Var hemma runt tre och åkte då direkt till älsklingsdjuren för att rida.
   
  Red igenom Pärlahäst ganska ordentligt, hon svarade bra efter ett tag och rullade på riktigt trevlig galopp. Men shit vad det krävs ridning på henne alltså! Rip mina ben, mage, kropp, hjärna och hela kroppen.
  Red därefter igenom Aleccis och vi gjorde massa tempoväxlingar. Sen red vi på en "regndroppe"; en oval plätt med en snäv sväng och en lite mjukare båge. Ökade några steg där det blev rakt, för att sedan sitta upp och träna på att svänga dels snävt men även lite mjukare. Gjorde det i båda varven och hon var faktiskt mer ridbar än jag trodde, för hon var riktigt pigg och framåt. Detta med tempoväxlingar och svängar har jag i stort sett bara en baktanke med: LYDNAD. Vi måste träna på den biten!
   
  Sen hamnade vi i min gubbes nya gamla bil och blandade buskörning med trevligt umgänge. Runt 01-tiden åkte vi ut till hästarna (första natten utan täcken igår!) för att känna på dem lite och kolla läget. De verkade nöjda, så då kunde jag ha gott samvete hela natten :)
   


  Kommentarer
  Elin

  Din blogg är med i den lilla spalten (vet inte vad bloggvärlden kallar den) under "synas" :)

  2013-05-12 @ 01:11:34 | URL: http://marklin.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.