• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsschabrak

   
  Jag äger inte många särskilt dyra schabrak, men de jag tävlar i är jag såklart mer rädd om än de andra.
   
  Något som sliter något äckligt mycket på schabrak är att tvätta dem. De blir aldrig som de var i nyskick. Därför försöker jag tvätta tävlingsschabraken så sällan som möjligt och det är också en anledning att jag i stort sett aldrig använder dem hemma till vardags. Ju mer man använder dem, desto oftare behöver de tvättas.
   
  Men visst skulle det svårt att producera schabrak som alltid skulle vara i nyskick och som inte blev slitna; varken vid användning eller tvätt. Troligtvis är det helt och hållet omöjligt, i alla fall 2013. Detsamma gäller kläder - kläder blir aldrig som de var när de var nya efter att man har tvättat dem. Tråkigt, tycker jag. Men man har inte direkt något val - bara att tvätt och vara glad.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.