• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsplanering Aleccis

  Jag har så gott som spikat hela tävlingskalendern fram till sensommaren. Det har varit, och är fortfarande, ganska intensivt med mycket starter nu men det blir desto färre i juni och ingen alls i juli. Yes, tävlingsuppehåll helt och hållet under juli månad är tanken. Sedan laddar vi om och börjar komma ut i augusti igen.
   
  Såhär ser det ut just nu:
  23/5 - kvällspay&jump, Sävsjö RK
   
  Två veckors fritt, därefter tätt igen;
  6/6 - pay & jump, Vetlanda RF
  9/6 - lokal debut, Aneby RK
  Ev en till start i mitten/slutet av juni, men det avvaktar jag med än så länge.
   
  I augusti hoppas jag att vi kan åka till Eksjö, Lenhovda och Nässjö - kommer dock inte ihåg om det var i den ordningen, eller ens om alla de var i augusti. Tanken är att hoppa 110 då och de är också vårt 2013 års mål; stadiga rundor i 110. Det känns helt och håller rimligt och vi är inte långt borta nu utan nu jobbar vi verkligen mot det och ser det komma närmare och närmare för varje träningstävling. Vilket är SÅÅÅ KUUUUL! :D
   
  Tänk, min lilla projekthäst - nu är vi på rullning! :')


  Kommentarer
  Becca

  Åååh vad roligt för dig att känna utveckligen så pass! :) Jag sitter själv och drömmer om att debutera lokalt kanske nåååångång i framtiden ;)

  2013-05-20 @ 17:08:00 | URL: http://envissengren.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.