• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tant Gul <3

  Red dressyr i sommarvärmen med Pärlahäst och hon var så himla fiiiin! Som vanligt lyckas jag inte ha kvar henne i form i övergångar och avbrott men utöver det var hon jättetrevlig idag. Kom ner ordentligt i sadeln och tycker jag red bra. Hade återigen svårt att få bra rytm i höger galopp (vänster går som på räls), men det blev helt klart bättre efterhand. Något jag har problem med är att bli kvar i handen och när jag blir det så blir Pärla framtung. Det blev hon ett tag idag också, men jag kände ju det och blev medveten om det så det kom vi ifrån sedan. Red i byn och vi var ute i 50 minuter.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.