• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tänkvärt - en mental liten påminnelseklocka

  "Har du någon gång ångrat ett sunt val?"
   
  Tänk på det en stund.
   
  Ja, men har du någonsin ångrat dig efter en promenad/jogg- eller löprunda? Eller efter ett pass på gymmet, efter ett ridpass eller efter att ha avstått från något lockande men onyttigt? Har du ångrat dig efter en sund måltid?
   
  Mitt svar är nej. Aldrig, till och med.
   
  Men vet ni vad jag ångrar, men ändå gör om gång efter gång? Äter onyttigt; inte bara skräpmat utan godis, chips, prinsessbakelse till frukost osv. Men även när jag inte orkar motionera mer än ridningen, inte rider (oplanerad vilodag), inte går till gymmet även om jag ibland är sugen eller inte orkar skära sallad eller ens orkar laga mat. DET är något jag aldrig lär mig. Och jag har lärt mig att jag inte är ensam.
   
   
  Tänk på det, igen. För min skull. Lär dig att stå emot - och lär sedan mig samma sak.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.