• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sommarlov för hästarna

  Mina hästar ska faktiskt få lite lov i sommar. Det händer väldigt, väldigt sällan (helst aldrig) men nu känner jag att det gör oss allihop gott.
   
  Aleccis går nu 4/6: hoppträning, 6/6: P&J, 9/6: lokal debut, (troligtvis) 18/6 och 25/6: hoppträning och ev tävling sista helgen (dag inte planerad = ingen propp tillgänglig). Därefter sadlar jag av henne och ger henne två veckors helt fritt är tanken. Hon kommer alltså få gå rätt hårt i hela juni och då passar det bra med vila samtidigt som jag ska jobba.
   
   
  Pärla kommer starta P&Jn 6/6 och därefter vankas det troligtvis hoppträning 11/6 då Aleccis inte ska gå den. Sen blir det trolgitvis en P&J till lite längre in i månaden och därefter är det ganska oplanerat med grejer. Dock ska hon hållas igång som vanligt (gärna så hårt som möjligt, men så ska ju kroppen hålla också). Sen när Aleccis har vilat klart sina båda veckor så ska Pärla få en vecka helt ledigt. Även hennes kropp kan behöva ta igen sig lite.
   
  Genom att göra på detta sätt så kommer jag endast ha en häst att rida i tre av de fyra veckorna jag jobbar och det kommer kännas skönt och rätt slappt. Lite lagom sådär i sommarvärmen (eller regnet, höhööhööööö buhu, *gråter* haha, nejdå, här beställer vi SOL!). Sen kommer de ridas igång igen och förhoppningsvis har jag råd att släpa med mig Aleccis ut på någon tävling i augusti med.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.