• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skrittmys

  Idag hade jag och min (Pärlas) medryttare en ganska lugn tur i skogen och byn. I stort sett bara skritt, men lite trav. Det behövs faktiskt ibland, bara åka häst.
   
  Aleccis kände väl på sig denna "tråkiga" motionsformen så hon drog en repa på en av min fars nysådda åkrar. BRA DÄR, hästen... -.-' Stackars ("stackars") Pärla höll på att dö där ett tag ;) Aleccis försvann och lilla jätteranglåga tanten skrek som att hon skulle styckas. Tur hon inte är en hund för då hade hon väl haft liggsår på ryggen efter all underkastelse! Hade Pärla varit en människa skulle jag tala om för henne att inte ta någon skit. Det har jag iaf sagt till henne under alla dessa år, men hon mesar med och låter sig snällt bitas/sparkas på och fösas undan.
   
  Det blev ändå ganska odramatiskt (även om det kanske inte lät så!) och vi kunde sen skritta iväg utan fler "incidenter". Det är ju även tur man har blivit äldre och mognare så man inte brusar upp när de tar sina tripper på tu man hand ibland.
   
  Eller jo, en sak till hände. Aleccis kliade sig mot stallbyggnaden = falu rödfärg. Hon såg ut att ha blivit halvt fördärvad efter det. Jag gillar definitivt inte falu rödfärg! Även Pärla brukar "sminka" sig så någon gång ibland.
   
  Här är en bild jag stal från Ida, medryttaren. Tyckte den var så fin så kunde inte låta bli. 
  Kolla, vad söta de är!  :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.