• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skitat ner nya kavajen

  Igår lyxade jag till det med att använda min nya kavaj. När jag var inne på Hööks häromveckan så fanns det bara en enda svart och några alldeles för stora eller för små (barnstorlekar) i blått så även om jag först var tveksam om den inte var på gränsen till liten, så slog jag till med den svarta. Ville ha en svart så blått var inte ens aktuellt, även om det hade funnits i rätt storlek.
   
  Det är en väldigt mjuk och skön kavaj och trots prislappen både sitter den bra och man känner sig helt okej fin i den. Det uppskattar jag för jag har haft lite kris på "kavaj-fronten" och tävlat i tröja det senaste... snart, året? Aja, det var iaf på tiden och tyvärr har jag inga bilder på hästen, men väl hemma i spegeln haha. Det får duga!
   
  Den är helt klart värd pengarna och om någon behöver en ny kavaj men inte vill lägga ut fyrsiffrigt belopp på en så kan jag lätt rekommendera denna! Bra skit för en billig peng, så att säga!
   
  Hööks, 599 kr.


  Kommentarer
  emma

  har funderat på att köpa en sådan, är den kort i modellen? jag brukar ha problem med att hitta en som är smal i midjan men lite större över bysten... och en som inte sitter pösigt i armarna haha

  2013-05-09 @ 22:26:38 | URL: http://trec.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.