• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sista lediga dagen

  Läste tretton sidor av den "mindre viktiga" delen av läxan igår, och har sexton sidor kvar. Hyfsat smidigt faktiskt :) Utöver det så är detta min sista hemstudiedag och på fredag är det jobb och sen är det "vanlig helg" - sen drar det igång igen. Ångest, hahaha. Nejdå, men det är så himla härligt att få bestämma dygnen själv!
   
  Min dag kommer börja med ridning av Pärlahästen - vädret får bestämma vad vi gör. Därefter ska jag dega, slöa, chilla och ta det lugnt - allt på samma gång, höhö. Ska väl även försöka slå ihop något ätbart här någonstans också. Och ska väl även passa på att dra några varv med trasa och läderbalsam över tränset, sadeln och hoppgjorden.
   
  Under eftermiddagen ska jag sedan packa in min Glada Bruna och så rullar vi tre mil västerut till Sävsjö, där vi ska träna på att lyfta på tassarna. Min tanke är att kunna försöka oss på galoppombyten i själva starten/starterna om det behövs, men går det inte så tänker jag inte "sparka vidare" och chansa, trycka eller stressa iväg henne utan då bryter vi av till trav och gör på det gamla hederliga viset. Jag tänkte även försöka kapa någon sväng i 90-klassen för att känna på, och träna lite, på det. Men bara om det finns något bra och tillräckligt inbjudande tillfälle.
   
  Hemma igen lär jag inte vara förrän det börjar skymma. 
  Mycket trevlig dag alltså, det är iaf vad jag tänker göra det till  :)
   
   
  Hähähä, helt normal häst alltså :P


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.