• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Punktform av dagens onsdag

  o Skola
  Bland annat landsvägskörning dagen till ära.

  o Hästarna
  Båda ska ridas, blir nog "som vanligt" - ut i skogen och/eller byn och rulla på.

  o Hushållet
  Måste komma ifatt med massa hushållssysslor som har hamnat på efterkälken under dessa dagar.
   
  Det blir en ganska vanlig onsdag med andra ord; inget spännande inplanerat direkt. Men det är rätt skönt med. Ska försöka vara ganska effektiv under dagen så mycket blir gjort. Är så skönt när man är klar och har lite tid över till att bara ta det lugnt.
   
  Skulle verkligen både vilja ha, men faktiskt så behöver jag en sommarridjacka... Men å andra sidan blir väl den bara hängande och samlar damm i så fall, med tanke på vårt "sommarväder". Fyfan, för pissväder alltså! Ena dagen rider jag med tjocktröja och höst/vinterjacka och andra dagen i t-shirt. Eller rättare sagt; ena veckan rider man i varma kläder och nästa DAG i t-shirt. Det är ungefär så vädergudarna har beslutat om vårt väder. Blää. Om det skulle bli en jacka så är jag nog sugen på något brunt. Det är fint.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.