• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planering

  Denna vecka har jag nog fått med det mesta.
   
  Måndag: längre ritt i alla gångarter, men ganska lugnt.
  Tisdag: Pärla dressyr, Aleccis hoppning.
  Onsdag: Pärla galopp, Aleccis ut och "rulla".
  Idag: ridning med sällskap, lär bli lugnt igen då vi kommer babbla en massa ;)
  Fredag: Pärla hoppning, Aleccis lydnad över små upphöjda pinnar (30-40 cm) = om vädret tillåter.
   
  Sen har jag inte tänkt så mycket på helgen. Men någon dag ska Aleccis gå dressyr, och Pärla ska nog få gå lugnare efter hoppningen. Annars är det väl ungefär vad jag kan erbjuda hästarna vad gäller motion. Finns ständigt något att arbeta på och lika ofta har jag svårt att vara på lämplig plats. Därför tar allting så mycket längre tid än det gör om man har tillgång till "ridplats". Men vi är vana vid att ha det såhär, så det är ändå sällan jag grämer mig över det. Dessutom har hästarna bästa möjliga livsstil och det prioriterar jag högt!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.