• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Och så dansade gubbarna

  Gubbarna dansade på isen, hoppade och grät lite, i sina glittriga hjälmar... Alltså, nej, inte ett dugg imponerad är jag. Inte ett "grattis" tänker jag slänga ur mig och inte ens en uppmuntrande tanke tänker jag skicka. Don't fucking care. Det är inte för att jag är bitter, avundsjuk eller inte unnar dem framgång - tvärtom, kul för dem. Men jag bryr mig inte mer för det. Det rör mig inte i ryggen om de hade åkt ur direkt, eller som nu, vann hela skiten. Detsamma gällde ESC och egentligen det mesta. Tråkig, det är vad jag är.
   
  Bättre att lägga energi på något man bryr sig om; till exempel sin underbara sambo. Han fick en lång kärleksförklaring (eller vad det nu blev) på fb innan. Ja, det är för att jag älskar honom. Men ja, det var också för att han faktiskt har nämnt att han minsann aldrig får vara med när jag skriver något där; det är bara häst, häst och ännu mer häst. Och visst är det det! Så nu kände jag för att tala om för världen igen hur bra han är den där killen, eller numera kanske han är en man? Bra mycket viktigare än en ishockeyfinal.
   
  Gör detsamma, vettja! Skicka en trevlig hälsning till någon som betyder mycket istället för det där torra grattis-et som ändå bara blir ett i mängden. En trevlig hälsning blir aldrig bara ett i mängden..
   
   
  Min älskade kille, pojkvän, sambo och våra framtida ungars far. Fyfan för den dagen, haha! Våra ungar kommer bli ett rent helvete; kriminella as (säkert) som troligtvis kommer få dyra hobbyer! Kostsamt, oh så kostsamt. De kommer iaf bli "odödliga"; med tanke på hur "odödliga" vi båda föräldrar är så! ;) Tror vi skjuter på det några år till. Här är i alla fall en som inte är redo än!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.