• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nu är det inte långt kvar - DAMN vad taggad jag äääär!

  Shit, är sjukt hur taggad jag är tills imorgon! Nu har vi ändå gjort sex stycken starter tillsammans, jag och min bruna väldigt glada häst, på mindre än en månad - och ändå har jag nog inte varit mer taggad än jag är nu; start nummer åtta blir ändå en bekräftelse på att vi har börjat lyckas tillsammans! För mig är 1m en "magisk gräns". Det börjar bli hinder; men framförallt är vi då på en sådan nivå att vi faktiskt platsar på lokala startlistor, då 90 och 1m för det mesta är vad de erbjuder som lägsta höjd på lokal tävling för stora hästar. Att börja tävla på riktigt är något jag inte har fått göra sedan 2009 - så ni borde innerst inne förstå litegrann min saknad och varför det känns så himla roligt. Det gör det inte heller sämre med tanke på vart vi började, ojojoj.
   
  Jag har aldrig tvivlat på hästen, inte heller har jag någonsin ångrat mig - men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har varit osäker på OSS och framförallt på om JAG har tillräckligt med kunskap och mod för att ta henne dit. 110 (målhöjden för i år) kändes väldigt högt och väldigt, väldigt långt borta oerhärt länge; till och med så sent som i februari-mars. Det är helt galet att vi nu har lyckats göra sådana framsteg! Tänk, vad lätt och fort det går när väl poletten ramlar ner; samma häst, men med en helt annan ryttare som för ett år sedan, dock i samma kläder.
   
  Känslan är... god. Väldigt, väldigt välsmaklig faktiskt.
   
  Minns det som igår - juli 2012.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Hoppa det kan hon iaf! :)


  Kommentarer
  Emelie

  Oj, vilken utveckling nu gjort då! Ja, mitt fel! Läste fel datum, så det är alltså inte bara för medlemmar! :D Så du är välkommen haha! Ja, men då syns vi väl imorgon då! Ha inte för höga förväntningar på fotona bara... haha

  2013-05-22 @ 17:52:33 | URL: http://lindblad.blogg.se
  Jen & Johnny

  Sv: Okej, ja ni ser ut att passa varanda bra storleksmässigt. :)
  Lycka till på tävlingen! Spännande! :D

  2013-05-22 @ 20:05:36 | URL: http://johnnyochjag.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.