• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Musiktips - för den okänslige

  Jag vet inte hur det är för andra. Men det känns som de flesta går igenom "Björn Rosenström-tiden" i livet. Jag har väl inte kommit ur det än, och började väl lyssna på hans visor och låter innan jag var tio år tror jag. Men det går i vågor - precis som det mesta i livet. Just nu går hans nyaste (från förra året) låtar på repeat lite överallt där vi befinne oss. Jag tänkte slänga upp mina fyra (just nu) favoriter av dem. Men som sagt, de är inte jätterumsrena så jag får väl slänga ut en liten "varning" om det först ;)
   
  1.  Vad tänkte jag med
  (är väl inget stenhårt fan av texten, men den är jävla skön - IIIIIGEN.)
   
  (Hahaha, får alltid "iiigen" i huvudet efteråt.)
   
  2. Jävla skit
   
   
  3. 100 spänn
   
   
  4. Förfest på min altan
   
   
   
  Bäst just nu, som man brukar säga.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.