• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mina båda tjejer

  Översta bilden visar min "mogna" Pärla som inte tycker att Aleccis fartfyllda idé verkar så inbjudande. På dessa år har det verkligen blivit annorlunda i hagen; avsett hästkompis så var det oftast Pärla som drog upp tempot i hagen, numera nöjer hon sig med att titta på. Ibland kan det bli fart på henne (oftast när det bjuds på mat), men för det mesta tar hon det lite lugnare.
   
   
  Bilden här nedan är tagen när de går i "gången", nerifrån stallet upp till hagen. En gul, kompakt lite lägre rumpa (med viss övervikt), och en brun lite mer "sportig" rumpa. Stor och liten :)
   


  Kommentarer
  Ponnydressyr - Sara

  Sv: Ja det förståår jag men då kan man ju säga att man
  inte kan säga tack haha! ;D

  Svar: Exakt! :D
  vinna.blogg.se

  2013-05-23 @ 14:59:45 | URL: http://ponnydressyr.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.