• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Min måndag

  Måndag innebär ridning med granntjejen! (y) Slappt och skönt för mig som bara behöver åka på en häst idag, haha. Innan dess har jag faktiskt två viktiga grejer att roa mig med och den ena är utbildningen (heldag teori, mums... för john blund!) och det andra är en sommarjobbsintervju. Två ord: BRA DAG!
   
  Dessutom jobbar gubben i kväll så jag har trivsam datortid framför mig under kvällen och det, mina vänner, det gillar mitt beroende. :]
   
  Bjuder på två bilder på mina bästaväns dotter som utnyttjade farten maximalt häromdagen. Det ska läras i tid! (Och ja, låtsas att bildkvaliten är bättre - för det är den utanför blogg.se)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.