• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Måndag - yeah!

  Finns inget bättre än en måndagmorgon med sovmorgon. Man kan få det, om man gör det man ska lite tidigare än man behöver. Jag gjorde alla uppgifter igår och det känns så underbart skönt! Bästa känslan! Så gissa hur fantastiskt jag mådde efter Pärlas motion och uppgifterna igår?! Klockan var halv två och alla måste var klara, trots att jag inte gick upp så himla tidigt (09). Älskar verkligen att ha gjort alla måsten (även hästarna ingår i den kategorin, dock ett frivilligt måste). Skönt med en hyfsat fri vecka trots hemstudierna. Blir att läsa ett kapitel i boken också, men det är en rätt mild del som är kvar. Feel free! (eller så gott som iaf.)
   
  Dagen för min del är ändå ganska lugn. Ska rida med medryttartjejen vilket gör att hästeriet blir rätt slappt då jag bara har en häst att rida idag också. Sen ska jag anstränga mig asjättemegaskitmycket så jag blir frisk! That's it, ungefär.
   
  Igår anmälde jag mig och Aleccis till 1m-debuten. Känslan just nu är att det inte kommer bli någon direkt skillnad. Hon är så okomplicerad på så sätt, den hästen. Höjden är verkligen ingenting att oroa sig för. Hon bär det självförtroende jag har saknat under alla dessa år! Men som sagt, hon är verkligen riktigt, riktigt trevlig från topp till tå. Förresten så fick jag en spekulant på henne i lördags! Haha, nu var det inte riktigt så som det låter, men man kan ju hoppas att hennes pensionärsliv är fixat. ;) Skulle vara skönt då jag redan oroar mig för hennes ålder. Rätt sjukt, med tanke på att Pärla är 23 år "ung", medan Aleccis är 13 år "gammal". Det är något som blev lite fel där ja, kan tyckas. Men lite börjar jag redan oroa mig för hennes ålder. Åren går (tyvärr) väldigt fort.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.