• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ledig 8 dagar av kommande 10

   
  Ja, för så är det! Körde lastbild igår. Blev pissed som fan, faktiskt. Nej men ärligt talat så är jag inte alls särskilt dålig på den där manövreringen. Det går bra att vända i "gathörn"/90 graders, konkörning framåt/bakåt, sidoförflyttning (varför kan de inte skänkelvikning?), fickparkering och ja, det är väl sådant vi har sysslat med. Har säkert glömt något. Men iaf, man kan alltid bli bättre men mitt utgångsläge är att jag inte är dålig. Det går bra och tjejerna vill inte köra med mig för de känner sig så dåliga då. (Men för mig är det viktigt att vara bra, och när man dessutom är intresserad av något så har man många gånger lättare för det.) Men så har vi en grej som kallas bryggargården. En smal jävla cirkel/oval med bara ett par meter extra och där ska vi sicksackvända.
   
  Jag lyckades inte komma rätt in och därför blev precis allting skit där inne. Enligt mig. Det blev inte rätt. Blev tamejfan skitsur. Det är väl ingen som har bett om att bli hyllad direkt, men att bli totalhånad är fan inget jag accepterar. Bara för att jag brukar ha koll på skiten, men inte lyckades med det där... Vägrade iaf göra det med publik mer (och tänker bete mig som en jävla bitterfitta mot besserwisserasen), men tog lastbilen och gjorde det själv sen. Nötte ett par gånger och sen jävlar satt det! Gjorde det dessutom utan problem med färre vändningar än vad man "skulle klara". Så screw them. Gjorde även några extra fickparkeringar när jag ändå höll till där och det var ledigt. Nej, så igår var jag väl inte överlycklig kanske. Sist en "kompis" hånade att jag jobbade på McDonalds (när denna själv var arbetslös dessutom), så kan jag ju tala om att det inte längre finns någon kompisrelation där längre.
   
   
  Men nu är det så att det är ny dag; det är fredag, det är sol och jag är friiiii! Dagen ska jag slå ihjäl genom att galoppera med Pärlisen och sen ska nog jag och Aleccis träna på galoppombyten tror jag. Det är hög tid för att träna på det. De måste sitta och det ska vara helt stressfritt - så vi har en del att jobba med.
   
  Därefte ska jag roa mig med att börja mocka hagen. Den kommer aldrig i världshistorien hinna bli klar (fyfan vad mycket skit det är!!), men jag kan inte hålla på att skjuta på det hur mycket som helst längre. Nu är det torrt och varmt så bättre utgångsläge kan jag inte få. Det kommer bli oerhört roligt, det känner jag på mig ;)
  (Men för att skjuta på det ytterligare lite till *ähähäh* så laddar jag bloggen med lite tidsinställt först.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.