• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lastbilskörning och körkortsplugg

  Det är precis vad jag ska roa mig med under (skol)dagen idag. Därefter blir det ridning, men jag har inte planerat var, när eller hur, än. Tar det väl lite som det kommer, antar jag. Pärla ska iaf rulla på rakt spår och Aleccis går lugnt även denna dag. Blir nog bra. Men det blir nog inte så mycket roligare än så, haha. Egentligen är det ju rätt enformigt att ha häst men det blir väl de flesta livsstilar efter ett tag? Ska även laga mat, och så kommer jag säkert åka runt och må illa i gubbens bil under kvällen. En ganska vanlig tisdag med andra ord!
   
  Förresten så har jag nu "permanentbokat" hoppträning nu - för första gången i mitt liv, ungefär! Det känns SÅÅÅÅHÄÄÄÄR bra och fantastiskt roligt! Tänk om vi också kan få lite hjälp och utvecklas nu. Som jag har längtat! Men vi får se lite till. Än är ingenting hugget i sten utan det är lite oklarheter med mina polare på CSN som först måste bli "klarheter" och så ska ju såklart alla inblandade vara hela och rena. (Bara för att jag har anmält oss till träningar så kommer hon säkert bli halt eller något. Som vanligt blir jag paranoid och letar fel.) Nej då, nu ska jag inte vara sådan. Kööööööttaaaaa!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.