• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lång sväng

  Det blev en längre runda idag och den tog väldigt mycket längre tid än vanligt. Det gick alltså väldigt lugnt till, även att vi red i alla gångarter och ändå försökte rida på där det gick. Vi red över Appelhester och Kettilsås, och totalt tog det 1 h 45 min (!). Aleccis var till och med torr - överallt - efteråt och det trots att hon fick ett stressanfall för vi missförstod varandra lite. Så bara det tyder ju på hur lugnt det faktiskt var och att det var mer i jogg-tempo när vi väl hade någon annan gångart än skritt. Var iaf trevligt och väldigt skönt för mig att bara behöva rida en häst då jag var både hungrig och trött = inte världens bästa humör (eller tålamod).
   
  Därefter slog jag nog personligt rekord i att handla långsamt och väldigt förvirrande. Snurrade runt som jag vet inte vad där inne, och hjärnan fungerade inte riktigt (vilket iofs inte var så konstigt utan mat sedan tolv).
   
  Nu är jag iaf hemma och ska ta tag i disken tänkte jag (can't wait!). SEN blir det en kort, kort stunds datortid. (Buhu, hinner inte stilla mitt beroende idag :( höhö).
   

  Pärlahästen i Lammhult, typ 2011(?)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.