• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lagret påfyllt

  Brände nästan sexhundra spänn i början av veckan på dessa tre produkter... Rena rama rånet, kan tyckas. Men vad gör man inte för hästarna! Duschar dem dagligen i Ultra Shield och då går det åt vill jag lova. Ska även börja smörja deras juver och mellan frambenen med Skillingarydssalvan och så har de återigen börjat äta multivitamin i sirapsform. Provade nyss pelletsformen, men innan dess hade jag denna mer trögflytande. Vet inte egentligen om jag märker någon skillnad på produkterna (mer än att sirapen är dyrare), men magkänslan jag fick var att denna passar bättre till mina hästar. Dessutom tycker de den smakar gott.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.