• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kvällstur med arbetshästen

  Skrittar av min älsklingaste (fint påhittat ord) häst nu. Barbacka har vi tagit oss runt i skogen och byn, det är lite av vår standard, men sviker fantasin är det helt okej att rulla på här trots att det knappt har ändrat sig något på över sex år.Idag blev det lite mer tempo än igår (alla gångarter idag) och även något mer krav. Tyckte hon kändes bra, dock börjar jag störa mig lite på hennes korta, sprattlande gång. Men det är ju så dags att försöka göra något åt det nu... Haha, så var det det där med att lära gamla hundar att sitta! Jag har inte lagt märke till det alternativt inte stört mig på det tidigare men nu har jag börjat vänja mig vid Aleccis och det är enorm skillnad på ungefär allt vad gäller de båda. Dagens tur tog en timme.Bild från hagen när kag skulle ta med dem ner för dagens mat och ridning. Snygg häst!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.