• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kört fast

  Åååh... Jag har kört fast fullständigt. Vet inte hur jag ska göra till helgen. Vilken häst jag ska ta med mig. Kan inte bestämma mig. Sen så har det kanske "hänt" något som gör att det inte är ett klockrent val. Velar, velar, velar. Får väl gå och "ole-dole-doff:a" i hagen sen ;)
   
  Idag blir det ridning av Tante Gul och Storhäst får sprigna i ring. Men jag drar mig lite för att åka ut då det är så fint väder och när jag är klar åker täckena på. Dem vill jag ha på så sent som möjligt, men samtidigt vill jag inte åka ut expre bara för att slänga på täckena typ någon timme senare efter att jag är klar. Så... jag drar nog lite till på det innan det är dags för dagens motion.
   
  ÄLSKA VÄDRET! :D
   


  Kommentarer
  Granaryttarna

  På vår blogg kan ni just nu vara med och tävla om dekaler till hästtransporten eller tävlingsskåpet, det är busenkelt. Klicka bara in här: http://granaryttarna.se/2013/may/vinn-transportdekaler-fran-dekorum-text.html
  Ha det bra!

  2013-05-03 @ 08:49:50 | URL: http://granaryttarna.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.