• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kissekatter

  Vi har väl alla tröttnat på/hinner inte att göra katterna tama, och då blir de vilda (mer eller mindre. Iaf så de flyr om man närmar sig dem och vad jag vet oklappbara, vet dock att någon/några tycker det är okej i lagården). Här är två av katterna som bor på gården och som gillar att sova på min smutsiga-schabrak-hög, framförallt vid regniga tider.
   
  Den översta här är Abtronic - tror jag, höhö, nej men är väl rätt säker på det. Hon var tam som yngre och när hon har ungar går det att klappa lite på henne om man kommer intill försiktigt. Tuff teckning har hon iaf :)
   
   
  Han under här vet i fan vem det är. Om han ens har något namn? Jo men det har han nog. Alla kattungar döps (minst en gång, haha) men det är väl knappt någon som minns namnen, alternativt minns vem som är vem, sen när de blir större. Vi har och har haft mängder med röda hankatter genom åren men en sak är säker och det är att samtliga härstammar från "stamfadern" Dingo. Mysigare katt går inte att hitta! Här är alltså en avkomma, x antal generationer senare. Äsch, inte så mycket kanske, men ändå. Det gula är 100% säkert från Dingo. Tyvärr så kommer jag inte nära nog för att ta tillräckligt skarpa bilder. (Syns ju även hur tveksam han är till mitt besök, och sen sprang han vidare.)
   
   
   
  Det var en liten presentation av katterna som befann sig inom stallavstånd sist kameran var med till gården. Ibland saknar jag faktiskt att kunna plocka upp en katt och byta lite gos, men de dagarna är väl troligtvis förbi.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.